ICMECE 2021 Mekanik, Bilgisayar ve Elektrik Disiplinlerarası Konferansı
ICMECE2021’in amacı, Bilim adamları, mühendisler, araştırmacılar, teknisyenler ve endüstri temsilcilerini bir araya getirerek Mekanik, Bilgisayar ve Elektrik Sistemleri üzerine en son çalışmaları sunmak ve daha eksiksiz sistemlere ulaşmak için bilimsel ve mühendislik konularını tartışmak üzere disiplinler arası bir akademik forum oluşturmaktır. geleceğin dünyasının uygulamaları için.
Disiplinlerarası konularda hedef kitle M.Sc./Ph.D olabilir. öğrenciler, yüksek lisans öğrencileri, araştırma görevlileri, doktora sonrası bilim adamları ve Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Elektrik, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Mekatronik ve Doğa Bilimleri ile ilgili diğer tüm akademisyenler. Ayrıca girişimcilik ve araştırma geliştirme odaklı şirketler de katılabilir. Konferans, geleneksel araştırma makalesi sunumlarının yanı sıra, konferansın disiplinler arası alanlarındaki ilgili en son teknolojilere odaklanan önde gelen konuşmacıların açılış konuşmalarını gerçekleştirecektir.
Şu anda, akademi ve araştırmacılar sadece düşünmekle kalmıyor, aynı zamanda disiplinler arası araştırmaların ezici sonuçlarını yaşıyor. Gerçekten de, disiplinler arası çalışmalar, daha eksiksiz ürün ve bilgi yaratmak için hükümetler, araştırma ajansları ve akademik kurumlar tarafından teşvik edilmektedir. Bu tür disiplinler arası ve çok disiplinli bir yaklaşımın arkasındaki amaç, akademi, endüstri delegeleri ve çeşitli Devlet ve Özel Üniversiteler ve Kurumlardan adayların buluşabileceği ve bugüne kadar elde edilen başarıların yanı sıra fütürist yaklaşımlar üzerinde düşünebilecekleri ortak bir platform sağlamaktır. Müzakereler sadece elektrik, elektronik,
Konferansın içeriği, akademi ve endüstri arasında yeni fikirler ve beyin fırtınaları üzerine araştırma kültürünü teşvik ediyor. Ayrıca, organizasyonun amacı, iletişim teknolojileri, sürdürülebilir akıllı elektrik sistemleri, yüksek performanslı bilgi işlem, büyük veri, sosyal medya, donanım ve yazılım tasarımı, ileri düzey alan ile ilgili aşkın büyüme, son trendler, yenilikler ve güvenlik sorunlarına yardımcı olmaktır. yazılım mühendisliği, Nesnelerin İnterneti (IoT), e-yönetişim vb. ve bunların toplumsal uygulamalara etkisi. Konferans, özellikle Doğa Bilimleri, Makine Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilişim Teknolojileri, Elektrik, Elektrik, Bilgisayar Bilimleri ve Makine Mühendisliği alanlarında araştırmalarını yürüten genç araştırmacılara, endüstrilere ve araştırma kuruluşlarına kolaylık sağlayacaktır.
BEKLENEN SONUÇLAR
Farklı araştırma alanları, sorunlar ve başarı öyküleri hakkında farkındalığı artırmak ve yaymak
Akademi, birçok branş alanındaki son trendlerle tanışacağından, etkinlik öğretme/öğrenme sürecini olumlu yönde etkileyecektir.
Laboratuarlardaki iyi uygulamalar ve teorik yaklaşımlar paylaşılarak ders alınması da sağlanacaktır.
Yenilikçi araştırma kültürü konusunda akademi ve endüstrilerin işbirliği.
Katılımcılar, yüksek profilli açılış konuşmaları ve tartışma oturumları aracılığıyla daha iyi bir anlayış elde edecekler.
FAYDALAR
Yeni fikirler ve yaklaşımlar öğrenerek beceri geliştirme
Uzmanlar ve etkileyicilerle tanışmak.
Delegelere karışma ve kaynaşma, yeni ilişkiler kurma ve mevcut ilişkileri güçlendirme fırsatı sunması nedeniyle Uluslararası Ağ Oluşturma.
Uzmanlardan eleştiriler alarak yeni çalışma yöntemleri keşfetmek.
Delegelerin rahatlık alanından çıkmak, eski düşünce biçimlerinden kurtulmak için gerekli olan eylem türüdür.
Delegeler için fırsatlar yaratarak sonraki araştırma adımlarına daha fazla odaklanmak.
Konferanslar, ağ oluşturma ve öğrenmenin benzersiz bir birleşimini sağlar.
Olumlu hakemlik prosedürünü takiben hem konferans hem de dergi yayınına sahip olmak.
Additional Details
Etkinlik Ülkesi -